Wie zijn wij

Roodvis Organisatieontwikkeling is een in 2004 opgericht adviesbureau en netwerk van zelfstandig werkende adviseurs die zich richten op het op een professionele en gestructureerde manier in kaart brengen van gewenst danwel ongewenst gedrag op de werkvloer.

drs. Martine Visser (1967), drijvende kracht achter Roodvis, levert in samenwerking met anderen een bijdrage aan het ontwikkelen van organisaties door het optimaal inzetten van personeel. Gestart als Arbeids- en Organisatiepsycholoog en haar sporen verdiend in het beoordelen van (management)potentieel en effectiviteit van gedrag bij organisatieverandering. Als Recherchepsycholoog adviseert zij organisaties over het in kaart brengen van ontoelaatbaar gedrag, nog steeds vanuit de nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt en tot daden brengt. Haar stijl is te typeren als onafhankelijk, analytisch, nuchter, betrokken en vertrouwenwekkend, gericht op samenwerking en resultaat. Gedreven door inhoud met een zakelijke inslag. Beschikt over meer dan 20 jaar advieservaring in de zakelijke dienstverlening en bij de overheid.

Opleiding: Arbeids- en organisatiepsychologie (1992). Postdoctorale opleiding Organisatie Adviseur (1998) en Recherchepsycholoog (2015). Registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie (Nederlands Instituut van Psychologen), lid OOA (Orde van Organisatiekundigen en -Adviseurs) en (vrouwennetwerk) VNO-NCW West/metropool Amsterdam. Rescue Diver sinds 2006.